top of page

‘Mijn magazine manie’

Bijgewerkt op: 12 nov. 2020

Wij vroegen ons team waarom zij magazines maken zo mooi vinden. Redacteur Wouter Schelvis vertelt over vakantieboeken en het schrijven voor RunningNL.Een krant is vergankelijk Mijn liefde voor magazines? Al op de achterbank van de auto van mijn ouders was ik dolblij met een op vakantie toegeworpen magazine. Of het nu een ‘vakantieboek’ of de PEP was, dat maakte niet uit. Ik kon lezen! Later kon ik ook schrijven en dat doe ik het liefst voor een magazine. Okay, een krant is ook prima, maar de vergankelijkheid daarvan is erg groot.


Magazine in de brievenbus Al heel erg lang geleden schreef ik voor het landelijke magazine Duursport Actueel. Als de brievenbus rammelde was ik daarna uren zoet met het lezen van mijn eigen en vooral andermans bijdragen. Later werd dit voortgezet voor andere bladen zoals Atletiek Magazine van de Atletiekunie. Met Losse Veter, inmiddels RunningNL geheten, ben ik ook nog steeds een trouwe leverancier maar vooral lezer.

Op de eerste plaats nog steeds de tastbare versie die binnenkomt in de brievenbus. Die struin ik dan door op mijn rustige momenten en tijdens vakanties, heerlijk vind ik dat! Een scherm verliest het altijd van de heerlijke kaft en inhoud van de magazines waar ik aan meewerk. En dan de geur niet te vergeten... Kortom, er gaat niets boven het maken en daarna zelf smullen van een mooi magazine!


◼︎ Wouter woont in Dorst, is adviseur toegankelijkheid en inclusie en journalist.


foto: @bjornkoreman


 

Magazines maken, laat dat maar aan ons over! Wij zijn het creatieve team met magazine makers dat bedrijven en organisaties nu van een (bedrijfs)magazine kan voorzien! Samenwerken? Neem contact met ons op. Je kunt ons bellen, appen en mailen. Wij vertellen je graag over de voordelen van een écht magazine!130 weergaven
bottom of page