top of page

Lees een magazine & relax

De magazinemakers geven je 8 tips tegen een coronawinterdip.Wij geloven in de kracht van magazines. Deze tastbare, papieren wondertjes zorgen in deze donkere tijden dat jij je ongerustheid even aan de kant kunt schuiven. De rust die een tijdschrift je brengt heeft een positieve impact op je mentale weerstand. Wil jij warmte en goede moed houden? Tref dan ‘magazinemaatregelen’ met deze acht tips:


  1. Met stip op nummer 1: zoek een comfortabele plek, ga lekker zitten en lees een tijdschrift onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Neem de tijd! Een paar aanraders (met veel leesvoer): National Geographic, Flow Magazine, Foodies Magazine.

  2. Geef een magazine cadeau aan je opa, oma, een goede vriend of één van je buren. Laat zien dat je aan ze denkt en bezorg ook hen een fijn rustmoment.

  3. Laat je verrassen. Heb je een vrij moment in je dag? Pak een magazine en blader er doorheen. Valt je oog op een prachtige foto? Lees het bijbehorende artikel en ontdek iets wat je nog niet wist.

  4. Ben je een man? Lees dan eens een vrouwenmagazine. Wij weten het zeker! Er gaat een wereld voor je open. Onze aanraders: Happy Handmade Living, LINDA, Women’s Health.

  5. Je raadt het al… Lees als vrouw eens een mannenblad! Onze aanraders boordevol indrukwekkende verhalen: Esquire, Helden, Quote.

  6. Lees voor het slapen gaan een magazine. Door het blauwe licht van je smartphone en de heftige nieuwsberichten waarmee je overspoeld wordt, zijn je ogen en gedachten aan rust toe. Neem daarom je papieren magazine mee naar bed en laat je telefoon liggen.

  7. Wandel of fiets naar de boekenwinkel, kiosk of supermarkt en koop het magazine waarvan de cover je het meeste aanspreekt. Je steunt daarmee de makers van het magazine en je geeft jezelf kwaliteitstijd cadeau!

  8. Naar buiten gaan voor een tijdschrift hoeft natuurlijk niet. Bestel je magazine online. Veel merken bieden nu kortlopende abonnementen aan en verzenden zelfs gratis!


Sluit nu ons blog af, onthoud onze tips, pak een magazine en geniet! Maar lieve mensen, let op: verlies je niet compleet in een magazine, blijf alert en pas goed op elkaar!


De magazinemakers wensen jou een warme en gezonde feest- en wintermaanden.


 

Magazines maken, laat dat maar aan ons over! Wij zijn het creatieve team met magazine makers dat bedrijven en organisaties nu van een (bedrijfs)magazine kan voorzien! Samenwerken? Neem contact met ons op. Je kunt ons bellen, appen en mailen. Wij vertellen je graag over de voordelen van een écht magazine!


217 weergaven
bottom of page